Usluge

Prevoz sa nama donosi Vam sigurnost, udobnost i komfor. Vozilo je klimatizovano, a za brži dolazak na destinaciju tu je i uređaj za navigaciju. Po Vašem pozivu vozilo stiže u roku od 15 – 60 minuta ( u zavisnosti od lokacije i stanja u saobraćaju) na željenu adresu, i odvozi Vas i vašeg ljubimca na odredište. Takođe, postoji mogućnost zakazivanja povratne vožnje.

Razlikujemo dva tipa prevoza kućnih ljubimaca:

  • – U gradu
  • Prevoz u gradu najčešće obuhvata odlazak kod veterinara, terapije, salon za negu ili šišanje, dresuru, a za Vas smo uvek na raspolaganju kad su u pitanju hitni slučajevi. Takođe, ako treba da odvedete vašeg ljubimca u pansion ili hotel za kućne ljubimce, tu smo da ga/je odvezemo a potom i vratimo. Za vožnju u gradu, potrebno je da nas kontaktirate bar pola sata do sat ranije.

  • – Van grada
  • Prevoz van grada obuhvata najčešće odlaske na izložbe, izlete, ali i prevoz do budućnih vlasnika. Za vožnje van grada potrebno je da nam se najavite bar jedan do par dana unapred.

Prevoz se može vršiti uz prisustvo ili bez prisustva vlasnika. Preporučljivo je da vlasnik bude uz svog ljubimca radi smanjenja stresa, ali u slučaju sprečenosti, naš vozač će se brinuti u toku celog puta o ljubimcu.

Naši najčeći klijenti su psi i mace. Savete u vezi prevoza pasa i maca možete pogledati ovde.

uživajte zajedno u vožnji sa Pettaxi Luna

+381(0)63 262 999
pettaxiluna@gmail.com
www.pettaxi.rs
0-24h